ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 

Annuleer je de bestelling, nadat deze aan jou verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien wij reeds een betaling hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, terugstorten. 

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. 

Bij het retourneren van een bestelling zijn de verzendkosten voor rekening van de koper. De aankoopsom zal aan jou worden teruggestort. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk kenbaar te worden gemaakt. Stuur hiervoor een e-mail naar jaarboek@marketingfacts.nl. Vermeld hierbij a.u.b. in ieder geval je volledige naam en bestelnummer en de artikelen die je wenst te annuleren, ruilen of retourneren. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens jou bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan de betaling is gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 


Retouradres:
Minc Mijdrecht B.V.
Postbus 160
3640 AD Mijdrecht